Hovenier Groen-Loo is een natuurtalent!

Hovenier Groen-Loo is een natuurtalent!

Tuinen

Een goed ontwerp, waar alle functies die u wenst in zijn verwerkt. Zo toveren we een eenvoudig gazon om in een tuin waar plek is om te eten, te spelen en te zonnen. Het zal u verbazen hoeveel ruimte er in uw tuin is in een goed ontwerp van Hovenier Groen-Loo! U ontvangt van ons een offerte en goed advies over materiaalkeuze en uitvoeringsmogelijkheden. Daarna wordt uw tuinontwerp door onze vakkundige hoveniers aangelegd.

Hoveniersbedrijf Groen-Loo uit Zeewolde

Tuinonderhoud

In het begin ziet een nieuwe tuin er altijd prachtig uit, maar als er niks aan gedaan wordt, verandert uw tuin na verloop van tijd in een onaantrekkelijk oerwoud.

Hoveniersbedrijf Groen-Loo voert al voor veel bedrijven en instellingen onderhoud uit. Dit gebeurt op basis van nacalculatie, een offerte of contract. Het meest gebruikelijke is een jaarcontract, zodat u geen omkijken heeft naar de bedrijfstuin, maar het er toch netjes en verzorgd uitziet. Op deze manier kunt u zich bezig blijven houden met de bedrijfsvoering en zorgen wij voor schitterend groen.

Ook als particulier kunt u het onderhoud door ons laten uitvoeren. Kies voor eenmalig onderhoud of een jaarcontract. Wilt u dat uw tuin er altijd piekfijn uitziet? Maak dan nu een afspraak met Hoveniersbedrijf Groen-Loo uit Zeewolde

Neem contact op

nieuwe tuin aanleggen

Bebouwing in en om de tuin

Maak uw tuin af met bijvoorbeeld hekjes en een straatje naar de voordeur. Hoveniersbedrijf Groen-Loo levert en plaatst:

  • smeedijzeren sierhekwerken
  • poorten
  • intercomsysteem voor de poort
  • brievenbussen
  • poortverlichting
  • tuinverlichting
  • tuinhuisjes
  • terrasoverkappingen
  • schuurtjes

Daarnaast leggen we terrassen en bestrating aan voor uw tuin, of voor de parkeergelegenheid bij uw bedrijf. 

bedrijfstuin onderhoud

Grootgroenvoorziening

Voor een grootgroenvoorziening zoals een park hebben we een andere aanpak dan voor tuinen. We gebruiken groot materieel zoals kranen, shovels, maaimachines, trekkers en kippers. Met een sterk team van de beste hoveniers in Flevoland pakken we groenprojecten van ieder formaat aan.

We hebben graafmachines tot onze beschikking om het project volledig in eigen hand te houden. Is er watertoevoer nodig? Dan leggen we lijngoten aan. Ook het parkeerterrein voor uw bedrijf richten we graag in. Kortom, elk project is op zijn plek bij Hovenier Groen-Loo.

Maak een afspraak met Hoveniersbedrijf Groen-Loo in Zeewolde.

Maak een afspraak

parkeerplaats onderhoud

Gladheidsbestrijding

De winter kan heerlijk zijn, vooral als u naar buiten uitkijkt op een prachtig besneeuwde wereld. Maar die kou brengt ook een aantal ongemakken mee. Gladde wegen, stoepjes en parkeerplaatsen zijn een gevaar voor u en uw bezoekers. Bel na een vriesnacht Hoveniersbedrijf Groen-Loo. We zorgen ervoor dat iedereen veilig uw voordeur bereikt.